Cybersecurity

Oom Donald vertelt over Cybersecurity.

 

Wat werkt er nou beter om jongeren op de hoogte te brengen van cyberdreigingen dan stripverhalen? Voor ons was het daarom een no-brainer om samen met diverse partners een mooie bijdrage te leveren aan de DigiDuck 2022. Een van die partner is The S-Unit. Zij zetten zich dagelijks in om niet alleen organisaties en medewerkers bewust te maken van de cyberdreigingen, maar ook kinderen en jongeren. Daar dragen wij graag ons steentje graag aan bij!

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN

Kinderen komen op steeds jongere leeftijd in aanraking met technologie en daarmee ook de gevaren die daaraan verbonden zijn. Als wij kinderen niet leren wat deze gevaren zijn en hoe zij hiermee om moeten gaan, vormen zij een steeds groter en makkelijker doelwit voor cybercriminelen. Om het Cybersecurity bewustzijn onder kinderen en jongeren te vergroten, hebben de makers van Donald Duck Weekblad van DPG Media Nederland voor ons de DigiDuck uitgebracht!

Wij hebben als bijdrage een artikel geschreven over 'eerste hulp bij hacken', een ware aanwinst voor op je koelkast! Lees hem hieronder.

Cubics

Weten wat je nog meer kan doen tegen een hack?

Lees meer over het vergroten van jouw cyberweerbaarheid. Service Cybersecurity product