Cybersecurity

C-Fence: de nieuwste innovatie in Cybersecurity.

 

Het is zover, na een jaar van testen, uitbreiden en aanpassen is onze nieuwste service klaar voor de volgende stap! De afronding van de pilot fase van C-Fence betekent namelijk dat we nóg meer organisaties gaan beschermen tegen cyberaanvallen. Dit stukje technologie houdt niet alleen cyberaanvallen tegen, maar schakelt ze al uit in de ontwikkelingsfase. Door de toenemende dreiging van cybercrime is deze innovatie meer dan nodig. 

DE HAMVRAAG 
Hoe kunnen wij onze Happy Users nóg beter beschermen tegen cyberaanvallen? Dat was de vraag die het startpunt bepaalde om iets te ontwikkelen wat de cyberweerbaarheid van organisaties optimaal kan vergroten. Na uitgebreid onderzoek naar Cybersecurity oplossingen en de trends & werkwijzen van hackers kwamen we tot een conclusie: er moet iets komen dat niet alleen een cyberaanval tegenhoudt, maar deze ook kan herkennen en stoppen.  

SLIMME SOFTWARE 
C-Fence werd in het leven geroepen. Dit slimme stukje software haalt dreigingsinformatie uit meer dan 700 bronnen wereldwijd en slaat deze op om vervolgens geanalyseerd te worden door onze ervaren analisten. C-Fence neemt daarnaast zelf ook het initiatief door waarschuwingen te sturen naar IT-beheerders of beveiligingsteams over mogelijke dreigingen. Zo kunnen we hier snel en accuraat op reageren voordat een aanval schade aan kan richten. 

EEN SCHREEUW OM INNOVATIE 
We zien continu dat cybercriminelen hun werkwijzen bijspijkeren en manieren vinden om een hack succesvol te maken. Vandaar dat wij een team van specialisten in hebben gezet om aan de slag te gaan met het bouwen van een betaalbare dienst die anticipeert op de werkwijzen en veranderingen in cybercrime. Zo hebben wij onze hamvraag kunnen beantwoorden. Want wij blijven niet stilzitten terwijl cybercriminelen meters maken. Hoe kunnen wij onze Happy Users nóg beter beschermen tegen cyberaanvallen?

Cubics

Met C-Fence kan jouw bedrijf ook meters maken. En dat is binnen een dag geregeld! Dus blijf niet langer stilzitten. Maak een afspraak of neem contact op om C-Fence rust te laten brengen in jouw IT. 

Kom in contact Homepage_Contact